Om foredragsaftener………

Foredragsrækken er arrangeret af menighedsrådets aktivitetsudvalg.

Ønsket med aftenerne er at skabe oplysning om spørgsmål, der vedrører menneskelivet og kirken. Aftenerne tager udgangspunkt i et frit fælleskab, hvor alle holdninger og meninger kan mødes.

Foredragsrækken er gratis, men der betales for kaffe og brød.

Læs det nye program her

Sangskatten åbnes i hjertet

 

Iben Krogsdal i Smidstrup præstegård

 

Onsdag d. 4. september kl.19.30

 

Forfatter og salmedigter Iben Krogsdal vil denne aften fortælle om livet i glæde og sorg, krise og opstandelse ud fra en række af både sine egne og ældre salmer og sange. Vi skal høre om livet, når det er godt og gør ondt, og Iben Krogsdal vil indvie os i nogle af de menneskeskæbner, der har inspireret hende til at skrive salmer.

Om Iben Krogsdal:

Oprindeligt uddannet på Det Jyske Kunstakademi, siden ph.d. fra Aarhus Universitet. Har udgivet en række bøger og debuterede i 2010 som salmedigter. En række af Iben Krogsdals salmer findes bl.a. i de helt nye salmebogstillæg, der i dag synges fra i mange danske kirker.

Fra Grundtvig til Kim Larsen

Tirsdag d. 8. oktober kl.19.30

Birgitte Hansen i Smidstrup forsamlingshus

Oplev en tidsrejse med sange fra Grundtvig til Kim Larsen. Danske digtere og komponister har beriget os med sange, vi holder af. De genfortæller danmarkshistorien på en poetisk måde, de minder os om glæden ved årstidernes skiften og de vækker store og varme følelser til live. Hvad var julen uden julesange, - og hvad var en landskamp uden nationalsangen?

Gennem rigtig mange år har Birgitte Hansen siddet ved klaveret og formidlet højskolesangen i ord og toner.

Hun har været lærer på adskillelige højskoler, hvor hun bl.a. har etableret en stærk sangtradition med kor-kurser i tæt samarbejde med dirigent og komponist Michael Bojesen