Har du lyst til at være med i Tweenage Choir? Så er Smidstrup kirkes Tweenage Choir måske noget for dig!

KOROPSTART DEN 15. AUGUST

Vi starter en ny og spændende sæson for Smidstrup Kirkes Tweenage Choir Voksenkor.

Smidstrup Kirkes Tweenage Choir er et børne- og ungdomskor hvor alle i alderen 9 – 15 år er velkommende. Vi har det sjovt og hygger med at synge sange og vi medvirker ved enkelte gudstjenester, synger adventskoncert med FDF Aarhus musikkreds Brass Band samt rejser på udflugter og korstævner.

Vi øver torsdage kl. 15.15 – 16.15 i Smidstrup kirkes kirkehus. Man er velkommen til at møde op og prøve at være med til en prøve.

Hvert år synger koret til adventskoncert i Skærup kirke sammen med et af Danmarks bedste FDF orkestre, nemlig FDF Århus musikkreds brass band. Desuden synger koret årligt 6 – 8 gange til gudstjenester eller andre arrangementer.

 

Hvert år i Kristi himmelfartsferien rejser koret på tur. Vi har både været på vores egne ture i sommerhus eller spejderhytter rundt omkring i landet og så har vi været til Norbusang. Norbusang er en nordisk korfestival som samler hundredvis af børn og unge fra alle nordens lande, og det er en fantastisk oplevelse som vi i Smidstrup har været med til både i Horsens i 2011, i Fredrikstad, Norge i 2013, i Helsinki, Finland i 2015, i Holstebro i 2016 og i Reykjavik i Island i 2018.

For at synge i koret kræver det at du er minimum 9 år, at du kan lide at synge og så kræver det at du kan synge om torsdagen kl. 15.15 – 16.15.

Koret ledes af korleder og organist Simon Kjærgaard og vores frivillige hjælper Anna Millgaard.

 

 

Det er gratis at være medlem af koret.

Interesserede kan kontakte organist Simon Kjærgaard på tlf.: 6130 1309, eller bare helt uforpligtende møde op i kirkehuset en torsdag kl. 15.15