Stjernestund i Smidstrup og Nak & Æd i Skærup

Her ser du dukkerne Bodil & Bent

Bodil er storestøster og hun har altid orden i sine ting og laver lektier. Bent hendes lillebror roder rundt i hendes ting.
Til Stjernestund og Nak & Æd dukker Bent & Bodil op, og så sker det næsten altid, at Bent laver ulykker. Han er en lille fræk dreng og Bodil synes altså at det er så irriterende at have sådan en lillebror der tar hendes ting.

Som et tiltag specielt for børn og forældre, arrangerer vi i Smidstrup kirke stjernestunds-gudstjenester og Nak & Æd-gudstjenester- i Skærup kirke 

Det er korte eftermiddagsgudstjenester arrangeret for børn efterfulgt af fællesspisning. Til Stjernestund og Nak & Æd-gudstjenester bliver der fortalt bibelhistorier for de mindste børn, så de kan forstå det.

v  Vi åbner for at se hvad der er i stjernestundskufferten!

v  Vi synger nogle børnevenlige salmer og sange.

v  Vi hører en fortælling fra bibelen hvor børnene bliver inddraget.

v  Dukkerne Bent og Bodil kommer og hilser på.

v  Til sidst i gudstjenesten er der fadervor og velsignelse.

Mange børnefamilier med en travl hverdag synes, at gudstjeneste og fællesspisning er en god kombination. Det kan passe bedre at gå i kirke med børnene på en hverdag end søndag formiddag. Især når man ikke skal hjem og lave aftensmad bagefter.

Bedsteforældre og søskende er også meget velkomne. Forældrene kan slappe af, da de ikke skal tænke på madlavning og opvask. Vi har en gruppe frivillige medhjælper ved kirken som står for aftensmaden J

Når vi kalder børnegudstjensterne i Skærup for ”Nak og Æd”, er det fordi vi bagefter går udenfor og laver mad over bål & grill (hvis der er regnvejr er der pizza indenfor i kirkehuset). Mad til voksne koster 10 kr.

 

Efterårets program:

 

• Nak og Æd onsdag d. 18. september kl. 17

 

• Nak og Æd torsdag d. 10. oktober kl. 17

 

• Stjernestund torsdag d. 26. marts

 


Vi glæder os til at se jer og have det sjovt sammen!