Koret er startet i 1978 og har fortiden 13 medlemmer fordelt på 5 sopran, 3 alt, 3 tenor, og 2 bas stemmer. Smidstrup og Skærup Kirkers organist Simon Kjærgaard, er korets dirigent.

 

Koret synger til gudstjenester, hvilket er frivilligt. Der indøves korsatser til de kirkelige højtider, og vi synger fra Den Danske Salmebog, Højskolesangbogen og derudover kommer kormedlemmerne med forskellige forslag.

 

Vi kunne godt ønske flere medlemmer i koret, og har du lyst til at synge i kor, så tag en snak med organisten eller et af kormedlemmerne. Der er ingen optagelsesprøver.

 

Og husk: Man kan ikke synge, hvis man er sur, eller være sur og samtidig synge

 

Holger Jensen

Kormedlem

Holger og Svend Aage tager dig med

… hvis du mangler kørelejlighed, når vi kun har én gudstjeneste og den holdes i Skærup Kirke. Giv dem et ring på telefon 7586 0291 eller 7586 0217 og aftal nærmere.

Vil du gerne i kirke...

...og mangler kørelejlighed, så kan du køre med taxa lige til kirkedøren og hjem igen. Du skal blot bestille kørsel ved den nærmeste taxavognmand og bede om en kvittering. Du afleverer kvitteringen til kirkebetjeningen, og menighedsrådet refunderer efterfølgende udgiften.

Rådyr på kirkegården

Der er ingen vidundermidler til at holde dyrene

ude af kirkegården, men menighedsrådet

anvender blodmel, som bliver bl.a. brugt ved

økologisk plantebrug og det er helt uskadeligt for.....

læs mere her